All for the magic

Hello!



Hello! Im ___ and i have __ years old. I live in _____ and i like ___ .
-Replace with your information-

Blog Me Links

Chat
Put your chat code here


Credits
Template by Valentina LostInHogwarts
Header by Valentina
Blog: You name here!
Truly , madly , deeply
Friday, June 7, 2013 | 3:42 AM | 0 comments


Assalamualaikum . It kinda freaking awesome ! Hahaha . Tolong jangan dilayan hormon kambing aku sekalrang . Gila kemarin tak habis lagi kes Aiman Rahman reply tweet aku . Hiaaaaaaaaaaaa ! Aku tahap petala gajah syok gila kot beb :* Adik dia Hakim Rahman , comei gila sampai terasa nak gigit pipi . Gebu yaa amatt ! Sebenarnya , tak da papunn . Saja jaa kes tengok cipak hupdate blog . Teringat pulokk aku kat blog ni . Hahaha . Tu jaa laa , salam sayang muahxxx buat semuaa . 

Ketua Batch :* Hahahahahahahaha






Friday, May 25, 2012 | 5:41 AM | 0 comments
Photobucket

obbsesss ;3
Friday, March 16, 2012 | 8:20 PM | 0 comments

Salam .
Aku dah gila obses ngan Liam Payne ;3 










Cinta Tak Harus Memiliki Part 1
Thursday, February 23, 2012 | 12:56 AM | 0 comments




Assalamualaikum . Omeyh ann gambar atas nih . Haha . Sebab comell la , aku ambik letak kat blog . Aku balik awai sebab ambik balik cuti yang aku tak balik haritu . 
Ni aku ada laa copy satu cerita ni . Baca dan fahami .
            Aku tak lawa cam orang lain , tak pandai cam orang lain , tak 'cool' cam orang lain , tak 'style' cam orang lain , tak 'superb' cam orang lain , dan tak macammacam la dari orang lain . Kawan hang [bukan aku] sendiri kata dia xak paham perlakuan hang . Hang macam tak betui dah . Satsat suka , satsat dak . Kawan hang kata dia sendiri pening ngan hang . Mungkin ni la makna 'Cinta Setengah Mati' macam yang dalam lagu tu . Hang suka kat dia sejak dari f2 lagi . Aku taktiau . Rasanya lahh .. Tapi aku suka kat hang sejak dari f3 lagi . Hang dari f2 lagi tapi masih sayang kat dia walaupun dia dah buat macammacam kat hang . Sayang hang masih tuguh dan kuat . Tapi bayangkan aku dari f1 lagi dan sayang dya lebih dari hang . Segalanya . Balak kawan aku bagitau yang hang beli coklat Cadbuary banyakbanyak sebelum balik mai kolah balik . Dia kata malam kemarin hang call prempuan tue . Btui haa ? Mesti coklat tu hang nak bagi kat perempuan tu an ? 


Cover **************
Thursday, January 26, 2012 | 5:55 PM | 0 comments
Assalamualaikum .. 

Tgok gmbq neyh !!!


air tangan aq sndiqi tauu ..
aq tau mcm ******** !
tapi x paa . at least aq tau nk wat cmna gak ~
haha .. takpatakpa ..
nanty aq wat lenn !!
gabungan : Kim Hyung Joong n Seo Hyun

ikrar ?
Wednesday, January 25, 2012 | 1:58 AM | 1 comments
Photobucket

suda lamaa eden tak tulis noh .. ekceli aku tak tau mahu tulis apa sihh ..
Berpandukan tajok di atas ,, mai aku nak gtau ikrar apa .. 


L O A D I N G ~~~~~

Saya,pelajar Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu,berikrar dan berjanji,dengan sepenuh hati untuk mendapat keputusan A,semua mata pelajaran,dalam peperiksaan PMR 2012.
Saya juga berjanji,akan patuh kepada suruhan agama,undang-undang serta peraturan sekolah,mentaati ibu bapa,guru guru serta menghormati rakan-rakan.Saya akan bersungguh-sungguh dalam usaha menuntut ilmu,demi mencapai kecermalangan.
Untuk mencapai cita-cita tersebut,saya berikrar dan berjanji akan:

Meningkatkan disiplin,dan sahsiah diri,
Tekun belajar berkonsepkan menuntut ilmu sebagai ibadah,
Sentiasa menjunjung amanah,ibu bapa dan guru,
Melaksanakan semua tugas yang diberi,dengan sepenuh hati,
Membuat persedian belajar,
Mengulangkaji dan membuat latihan tambahan,
Mengikuti,semua program anjuran sekolah...

Meningkatkan disiplin,dan sahsiah diri,Tekun belajar berkonsepkan menuntut ilmu sebagai ibadah,Sentiasa menjunjung amanah,ibu bapa dan guru,Melaksanakan semua tugas yang diberi,dengan sepenuh hati,Membuat persedian belajar,Mengulangkaji dan membuat latihan tambahan,Mengikuti,semua program anjuran sekolah...


Wahai temanteman ,, ikrar ni laa yg bakal budak f3 SMSKP lafaz pada 29 JAN iaitu
 Hari Perjumpaan Waris .. 
Yangsebenarnya aku cuak tunggu hari tu .. Yala , semua tanduk2 yang aku tunjuk waktu kat kolah akan diimbas kembali dan diceritakan kepada family aku . Budak baik x cuak arr . Neyh ,, budak jahat yang cuak . Mesti hampa x sangka budak baik , lemahlembut , dan suci seperti aku neyh jahat kan ..

huauauaua .. x yah puji . Aku tau dah .. 


ending ~
Saturday, December 31, 2011 | 7:08 PM | 0 comments
Photobucket

hai . there nothing to post about . it totally late . 

Goodbye2011-300x225_large 
say bye to 2011 ~


381032_161550303952033_100002911939586_254336_1589865008_n_large


say hello to 2012 ! as all knew , dh masok 2012 right . 


Facebook
hey 2012 , please be good to me !


wish in 2012 ,, 
(5) 2012 Wishes


(5) 2012 Wishes


(5) 2012 Wishes


(6) 2012 Wishes



2012 wishes


(7) 2012 Wishes


(6) 2012 Wishes


Those girly desires


Those girly desires



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~






Tumblr picture on VisualizeUs
haha . *galak !



Just a lonely girl *: 2012, please be better than 2011.





'It is happy when someone you love , totally in love with you back :)




Old things